Sobre els autors

Toni Valls i Vàngelis Villar comparteixen la inquietut de la creativitat , el coneixement i vocació per a divulgar la ciència i la cultura. Professionalment es mouen en camins separats però freqüentment apareixen estrets ponts que fan de vincle d’unió en alguns trams.

Aquest Blog n’és un exemple, si voleu contactar amb nosaltres :

  • Vàngelis Villar:       vangelis.villar@gmail.com
  • Toni Valls:   tonivallsmataro@gmail.com

Vàngelis Villar: Em vaig llicenciar en biologia especialitzant-me en antropologia física, àmbit en el qual vaig treballar prop de set anys.  Amb el temps he anat combinant la meva formació de científic amb el meu interès per les possibilitats formatives del patrimoni natural i científic participant activament en proprojectes expositius, comunicació cultural, disseny d’activitats per a museus i centres patrimonials i en el projectes enfocats al desenvolupament social i econòmic del territori a partir del seu patrimoni.

Paisatges Culturals és el racó on plasmo les meves reflexions, experiències i opinions al voltant de l’àmbit del patrimoni, la museologia, la museografia, el màrketing cultural i les noves tecnologies aplicades a la difusió.

Toni Valls:Biòleg de formació, fill i nét de periodistes he compartit la meva vida científica exercint com a fotògraf per a diversos departaments de comunicació , el que m’ha permès un estret contacte entre tots dos mons movent-me amb comoditat en el món de la divulgació científica i la imatge.

El llicenciar-me en biologia i disposar d’un master en Enginyeria i gestió de recursos ambientals (UPC/ICT) m’ha permès obtenir un punt de vista complementari alhora que he pogut exercir com a paleontòleg i antropòleg físic en diversos jaciments i necròpolis.
En l’actualitat gestiono i col·laboro en el disseny de projectes culturals i de divulgació científica per a l’associació cultural Trescucarachas com a product manager i gestiono diferents Blogs en els camps de la imatge, tercer sector i científic.
Si ho desitges pots consultar el meu perfil Linkedin aquí.
o fer una visió ràpida mitjançant un “Brain vitae”:
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s